Количка

За нас

Кои сме ние

Йонко Дяков & Руслан Гърдев
„Братя Готвачи“ ООД е една по – различна търговско-консултантска компания създадена с много енергия, желание и индивидуално отношение към клиента. Основана е от двама професионални готвачи с много опит и знания в сферата на продуктите необходими в кухнята на едно заведение за хранене, ресторант или хотел. Братя Готвачи залага на добрите търговски взаимоотношения с доставчици, производители и партньори.

Компанията разполага със собствена складова и логистична структура, производствена база за приготвяне и подготвяне на продукти и разфасовки по желание на клиента.
Повече от 10 години, екипа специализира в различни проекти, менюта и задачи с едни от най-популярните вериги заведения и хотели в страната.

Братя Готвачи са ангажирани в проекти за оптимизация на текущи
работни процеси в индустриалното хранене. Притежават опит в кулинарният
бранш, както в България, така и в чужбина. Вижте нашата страница за проекти, за да научите повече.

Братя Готвачи са ангажирани в проекти за оптимизация на текущи работни процеси в индустриалното хранене. Притежават опит в кулинарният бранш, както в България, така и в чужбина.

Ние предоставяме най-доброто качество за Вас

Гордеем се с това, че предоставяме отлично качество и обслужване на клиентите и разбираме важността на устойчивия бизнес, поради което работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и клиенти, за да се погрижим точно за специфичните им изисквания. Нашият специализиран екип работи усилено, за да осигури най-доброто, така че да можете да създавате невероятна и вдъхновяваща храна.
Продуктите на Братя Готвачи се приготвят с помощта на френската концепция за готвене, известна като „Су-Вид“.
Месото е напълно натурално без окрехкотители, без алергени и без консерванти.

Агнешка плешка цяла Су-вид-1,800кг.

Предимства при готвене по технология СУ-ВИД

• Не води до обезводняване и изсушаванe
• Пречи на окисляване на липините
• Съхранява продукта по-дълго време
• Запазва аромата и соковете
• Запазва витамините и мазнините
• Постига по-нежна консистенция

Гарантирано качество и удобство

От Френски език означава „под вакуум“, Су-Вид е иновативната техника за готвене, при която храната се затваря с вакуум, след това се готви бавно на водна баня при прецизно ниски температури за продължителни периоди от време. Тъй като 100% от естествените качества на храната са заключени отвътре, този внимателно контролиран процес постоянно произвежда забележителни текстури и аромати, за разлика от всеки друг конвенционален метод на готвене.

Предимства:

Качество

Използването на най-добрите продукти, съчетано с прецизността на Су-Вид, води до постоянни и повтарящи се висококачествени резултати.

Вкус

С ниско съдържание на мазнини, без консерванти и добавки, Су-Вид запазва естествената хранителна стойност, като подобрява вкуса и запазва влагата.

Сигурнст

Вакуумно запечатано и напълно пастьоризирано, като по този начин се елиминират всички вредни бактерии и се постига изключителен срок на годност.

Какво отличава Братя Готвачи?

Вниманието към детайлите и качеството на месото е това, което ни отличава. Отделяме време и внимание, за обработката на нашите продукти.
Ние сме упорити. Вярваме, че правим нещата по правилния начин. Няма обходи. За нас високото качество е основна линия. Това е основата. Ние поддържаме нашите стандарти високи, а толерантността ни към компромиси нулева. Потребителите ни заслужават същото високо качество.

„Предварително опакованите протеинови продукти в стил Су-Вид позволяват на готвачите бързо и последователно да възпроизвеждат готвене от нулата, което им дава шанс да отделят повече време на креативните аспекти на разработването на менюто“, споделя ръководството.
Су-Вид метода осигурява продукти с консистенция по текстура, аромат и качество, имащи висока хранителна стойност, ниско съдържание на мазнини и не съдържа никакви консерванти или добавки. Усъвършенстването на този уникален процес на готвене винаги е било нашето виждане и сега гордо заставаме зад богатата ни продуктова гама, тъй като продължаваме да разработваме иновативни хранителни решения на бъдещето.

Отношение към Качеството

За нас качеството не е компромис. Ние сме непоколебими и упорити. Ние не търсим месо от цял свят, защото обичаме да пътуваме. (Въпреки, че обичаме да пътуваме.) Правим го, защото отказваме да правим компромиси с качеството.

Иновации и развитие

Експериментираме. Нови идеи, нови вкусове, нови продукти за потребителя, търговеца на дребно и доставчика на храни. Никоя идея не е лоша идея. Ние създаваме среда за нашите служители да мислят извън рамките и да се учат от проекти, които ни помагат да растем и да се усъвършенстваме, така че ние постоянно ви предоставяме уникални месни продукти, които вашите потребители търсят.

Оказва се, че упоритото отстояване за поставяне на качеството на първо място е популярно предложение на пазара.

 

Please select your product
Всички резултати