Количка

Проекти

Mazu Port, Varna

Една звездна вечер!

Братя Готвачи & Mazu Port

Приятели, почувствахме каква магия е кулинарията, която събира човеците, създава емоции, гради приятелства и незабравими спомени! Благодарим Ви за взаимността, за това че бяхте част от тази вечер! За нас беше огромно удоволствие! До нови срещи и нека приказката продължи, всеки ден в Mazu Port Варна. Да се насладим заедно на тази незабравима емоция заедно, тук в тези кадри!

Ресторант "Касърова Къща" Гр. Търговище

С желание и огромно настроение искаме да Ви представим, поредица с прецизно подбрани моменти от наши вълнуващи Кулинарни вечери, където ние като гостуващи готвачи, сме творили с много Любов, многостепенни изтънчени менюта за Вас, ценители на хубавата храна и изтънчения вкус. И да, точно така се зареждаме Енергийно, именно от Вашите усмивки и удоволетвореност. Започваме с една годишнина!


Братя Готвачи & Шеф Андрей Стоилов & Ресторант Касърова Къща
Една прекрасна, незабравима, изпълнена с кулинарни съвършенства вечер. Заедно създадохме емоции с желание и вкус! Насладете се и Вие в тези кадри!

Villa Mare Restaurant, Varna

Представяме Ви една вълшебна вечер, изпълнена с емоция, страст и съкровенни, незабравими моменти! За създаването на едно ястие е необходимо нещо повече от много труд и отдаденост. Необходимо е познание в дълбочина на неговата същност. Познаване на всяка една съставка в дълбочина, усещане на съставките дори! Усещане трябва…и Много любов! И тук, сме сътворили нещо вкусно, което искаме в няколко кадри да споделим с Вас! Насладете се!

Villa Mare Restaurant, Varna

Villa Mare Resturant & Villa Maria Winery & Братя Готвачи

Още една вълшебна вечер, поредицата с избрани моменти от наши вълнуващи кулинарни вечери, където ние като гост готвачи сме творили с много любов, многостепенни, изтънчени менюта за Вас, ценители на хубавата храна! Това е една от няколкото много специални вечери за нас, заедно с прекрасния ресторант Villa Mare. Съвместно представяме за Вас, нашата публика от кулинарни приятели. Бляскава вечер с много вкус за 114 човека дошли от различни краища на България, за да обединим Енергия Заедно и да създадем – Това! Едно меню с над 20 стъпки, допълнено от изтънчени Вина и уникален коктейл бар, носещ усмивки и добро настроение! Предаваме и енергията на Вас, с подбрани кадри от тази незабравима вечер! Насладете се!

Please select your product
Всички резултати