Количка
Начална страница » Условия на доставка

Условия на доставка

Условията на доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на Братя Готвачи ООД.

Поръчка на продукти

Поръчка на продукти от Братя Готвачи ООД можете да направите онлайн чрез нашия сайт www.chefbrothers.bg или по телефон, на номер 0878137408

Минималната стойност на поръчка за страната е 50.00 лв.

Покупка на продукти под тази стойност можете да направите на място в нашите магазини,
– гр. София, Бул.Симеоновско шосе 97К,Комплекс Hill Side
– гр.Варна,Пазар Чаталджа
– гр.Варна Морска гара

Минимална поръчка и Цени на доставка

–При поръчка на стойност над 100.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

–Минималната стойност на поръчката 50.00лв.

–Цена на доставка за страната 8.00лв.

– Цена на 1 бр. хладилна опаковка: 8.00 лв. /  1 бр. хладилна опаковка е с максимална вместимост до около 6 кг (в зависимост от обема на продуктите);

Приемане на поръчки

-При поръчка до 10.00ч., Вашата поръчка се изпълнява, обработва и изпраща на същия ден.

-При поръчка след 10.00ч., Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена на следвашия ден.

-При постъпили поръчки в не работни, Вашите поръчки се обработват и изпрашат на следващия работен ден.

Поръчки онлайн
За да разглеждате продукти в сайта www.chefbrothers.bg не е необходима регистрация. Преди поръчка трябва да се запознаете с нашите Общи условия , Политика за защита на личните данни , Политика за бисквитки

Поръчка можете да направите:
– като гост – като попълните данни за обратна връзка и доставка;
– като се регистрирате в сайта;

Регистрацията Ви дава възможност да имате свой личен профил (акаунт) в нашия сайт, до който имате достъп по всяко време чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Чрез него можете:
– да пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, тъй като веднъж въведени, те се запазват във Вашия личен профил;
– да проследявате историята на Вашите поръчки;
– по всяко време да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте;

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировачна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките. При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да съобщи точната обща крайна сума и уточняване на удобен ден за доставка.

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Поръчка по телефона

Всеки нов клиент преди поръчка трябва да се запознае с нашите Общи условия и Политика за защита на личните данни.
– Можете да направите поръчка на телефон 0878137408, където наш оператор ще приеме Вашата заявка.

– При обаждане трябва да посочите Ваши точни данни за контакт и адрес за доставка, и да заявите точно и ясно наименованията и количествата на желаните продукти, съгласно номенклатурата в сайта. Ние не носим отговорност за объркана поръчка, ако Вие не сте използвали точните наименования на артикулите при подаване за заявката.

Наличност на продуктите

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. – Стойността на доставка включва транспорт + хладилна опаковка, начислени към стойността на поръчката. Стойността на 1 бр. кашон е 8.00 лв. и се заплаща допълнително. Един брой хладилен кашон може да побере поръчка с максимално тегло до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите). При необходимост се начислява повече от една хладилна опаковка. Минималното количество продукти поставени в хладилно кашонче не трябва да е под 2 кг. Точната сума ще Ви бъде съобщена с телефонно обаждане от наш оператор в деня на експедиране на заявката. Какво представлява хладилната опаковка? Когато доставката Ви е за град София, можете да поръчате и заплатите допълнително хладилна опаковка. Поръчките на месни продукти за страната задължително пътуват с хладилна опаковка, чиято стойност се добавя към стойността на Вашата доставка. Ние разработихме специална опаковка, която подържа необходимия температурен режим за транспортиране на замразени продукти. Тя представлява хладилен кашон, с изолирани със стиропор стени. В кашона всеки продукт е индивидуално опакован във вакуумно фолио или друг вид фабрична опаковка. За оптимално запазване на температурата докато достигнат продуктите до Вас използваме сух лед, чиято температура е -78.50°C. Докосването му с незащитена кожа може да доведе до различни форми на измръзване. За това, ако при отваряне на кашона в него има все още останали парчета сух лед, не ги докосвайте с голи ръце. Пазете от деца! След приемане и обработка на Вашата заявка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовката и поръчката става готова за доставка. Следователно, цената се преизчислява и Вие заплащате точния грамаж на продукта, който получавате. Начин на плащане Можете да заплатите Вашата поръчка В БРОЙ. Ако желаете фактура, трябва предварително да заявите при подаване на заявка през сайта или на нашия оператор при поръчка по телефона, за да може да получите фактурата заедно с доставката. В противен случай, доставката ще е придружена от касов бон за стойността на Вашата покупка.

Промяна на поръчката

Може да откажете или промените Вашата поръчка, като се свържете с нас в делничен ден на телефон 0878137408

Ако заявката Ви е за София, задължително трябва да ни съобщите за отказа или промяната си не по-късно от 10:00 ч. в деня за доставка.

Рекламации

След получаване на пратката, прегледайте продуктите и ако някой от тях не отговаря на заявеното във Вашата поръчка, не нарушавайте целостта на опаковките и се свържете с нас. Всякакви рекламации относно поръчки и доставки се приемат от оператор на телефон 0878137408  и имейл chefbrotherss@gmail.com

Братя готвачи ООД не носи отговорност за объркана поръчка, ако Вие не сте използвали точните наименования на артикулите и указания при подаване за заявката.

Братя готвачи ООД, в качеството си на добър търговец с грижа за клиента, поема отговорността да решава и проверява всеки отделен случай до пълната удовлетвореност на Потребителя.

Братя готвачи ООД си запазва правото да откаже или да не приеме за основателни някои рекламации.

Please select your product
Всички резултати