Количка
Начална страница » Рецепти » ДРУСАН КЕБАП СЪС СВИНСКА ПЛЕШКА СУ-ВИД

ДРУСАН КЕБАП СЪС СВИНСКА ПЛЕШКА СУ-ВИД

  • Свинска плешка су-вид                                      300 гр
  • Краве масло                                                          20 гр
  • Задушен лук                                                        150 гр
  • Магданоз                                                                 2 гр
  • Пукана люта чушка                                                1 бр
  • Фреш лимон                                                           3 гр
  • Шарена сол                                                             1 гр
  • Грамаж на готовото ястие                              400 гр

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета с диаметър 2 см и ги запържваме равномерно от всички страни до златистокафяв цвят в предварително загрят тиган с част от маслото. Когато месото е готово добавяме лука, поръсваме равномерно с капките лимонов сок  и добавяме останалото масло и магданоз. Накрая  разбъркваме добре.

Начин на издаване

Сервираме в затоплена чиния.

Гарнираме с  пуканата чушка и поръсваме с шарена сол.

Време за издаване: 17 мин

1 comments

  1. I was more than happy to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and i also have you bookmarked to see new things on your web site.

Вашият отговор на נערות ליווי בבאר שבע Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати