Количка
Начална страница » Рецепти » ДЪРПАНО СВИНСКО МЕСО СУ ВИД ПОДГОТОВКА ЗА БУРГРИ

ДЪРПАНО СВИНСКО МЕСО СУ ВИД ПОДГОТОВКА ЗА БУРГРИ

600 гр. Дърпано Свинско месо су вид
100 гр. Краве масло
200 гр. Задушен лук
50 гр. Соев сос Кикоман лайт
100 гр. Сос Барбекю

Размразяваме месото предварително в дефростатор заедно с колагена и полепналата по пакета мазнина, след което го  поставяме в купа. Ако има по-големи парчета месо ги доразкъсваме с ръце. В студен тиган на котлона слагаме маслото и след като се разтопи прибавяме месото и запържваме за около 2 мин, като разбъркваме периодично. Добавяме соевият сос, барбекю сосът и лука и оставяме дапоккри за 3-4 мин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати