Количка
Начална страница » Рецепти » ОБЕЗКОСТЕНО ЗАЕШКО БУТЧЕ СУ ВИД С ЛИМЕЦ И МИКС ОТ ГЪБИ

ОБЕЗКОСТЕНО ЗАЕШКО БУТЧЕ СУ ВИД С ЛИМЕЦ И МИКС ОТ ГЪБИ

220 гр. Обезкостено заешко бутче су вид
50 гр. Манатарка /бланширана/
50 гр. Печурки /слайс/
100 гр. Лимец сварен
20 гр. Краве масло
10 гр. Соев сос Кикоман лайт
3 гр. Чесън
2 гр. Магданоз

Начин на приготвяне

В предварително загрят тиган с масло добавяме гъбите и  нарязания на ситно чесън и запържваме за около 2 минути. Веднага след това добавяме обезкостеното заешко бутче разкъсано на 6-7 парчета заедно с  колагена и полепналата по пакета мазнина. Запържва се за около 1 минута, след което се добавя соевия сос и лимеца. Поставяме капака  и задушаваме за около 1-2 минути. Сваляме ястието от котлона, разбъркваме и поднасяме със ситно нарязан магданоз.

Начин на издаване

В предварително затоплена чиния изсипваме готовото ястие като се стремим парчетата месо да останат отгоре. Гарнираме със свежи билки или кълнове.

Време за издаване: 17 минути

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати