220 гр. Обезкостено заешко бутче су вид
50 гр. Манатарка /бланширана/
50 гр. Печурки /слайс/
100 гр. Лимец сварен
20 гр. Краве масло
10 гр. Соев сос Кикоман лайт
3 гр. Чесън
2 гр. Магданоз
Начин на приготвяне
В предварително загрят тиган с масло добавяме гъбите и нарязания на ситно чесън и запържваме за около 2 минути. Веднага след това добавяме обезкостеното заешко бутче разкъсано на 6-7 парчета заедно с колагена и полепналата по пакета мазнина. Запържва се за около 1 минута, след което се добавя соевия сос и лимеца. Поставяме капака и задушаваме за около 1-2 минути. Сваляме ястието от котлона, разбъркваме и поднасяме със ситно нарязан магданоз.
Начин на издаване
В предварително затоплена чиния изсипваме готовото ястие като се стремим парчетата месо да останат отгоре. Гарнираме със свежи билки или кълнове.
Време за издаване: 17 минути