Количка
Начална страница » Рецепти » ПЕЧЕНО ПАТЕШКО БУТЧЕ СУ ВИД С ПЕЧЕН КАРТОФ И СОС ОТ ТЪМНА БИРА

ПЕЧЕНО ПАТЕШКО БУТЧЕ СУ ВИД С ПЕЧЕН КАРТОФ И СОС ОТ ТЪМНА БИРА

1 бр. Патешко бутче су-вид
150 гр. Печени картофи
80 гр. Сос от тъмна бира
1 гр. Магданоз

Начин на приготвяне

Предварително размразеното патешко бутче го изваждаме внимателно от пакета и поставяме в подходяща за запичане тавичка. Печем на предварително загрята фурна от 250ºС за 7-8 минути до желания от нас загар.

Начин на издаване

В предварително затоплена чиния слагаме топлите печени картофи, а върху тях поставяме патешкото бутче и поливаме със сос от единия край. Важно е да не обливаме цялата кожа. Гарнираме със свежи билки.

Време за издаване: 17 минути

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати