Количка
Начална страница » Рецепти » ДРУСАН КЕБАП СЪС СВИНСКА ПЛЕШКА СУ-ВИД

ДРУСАН КЕБАП СЪС СВИНСКА ПЛЕШКА СУ-ВИД

  • Свинска плешка су-вид                                      300 гр
  • Краве масло                                                          20 гр
  • Задушен лук                                                        150 гр
  • Магданоз                                                                 2 гр
  • Пукана люта чушка                                                1 бр
  • Фреш лимон                                                           3 гр
  • Шарена сол                                                             1 гр
  • Грамаж на готовото ястие                              400 гр

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета с диаметър 2 см и ги запържваме равномерно от всички страни до златистокафяв цвят в предварително загрят тиган с част от маслото. Когато месото е готово добавяме лука, поръсваме равномерно с капките лимонов сок  и добавяме останалото масло и магданоз. Накрая  разбъркваме добре.

Начин на издаване

Сервираме в затоплена чиния.

Гарнираме с  пуканата чушка и поръсваме с шарена сол.

Време за издаване: 17 мин

1 comments

  1. I was more than happy to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and i also have you bookmarked to see new things on your web site.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати