- Свинска плешка су-вид 300 гр
- Краве масло 20 гр
- Задушен лук 150 гр
- Магданоз 2 гр
- Пукана люта чушка 1 бр
- Фреш лимон 3 гр
- Шарена сол 1 гр
- Грамаж на готовото ястие 400 гр
Начин на приготвяне
Нарязваме месото на парчета с диаметър 2 см и ги запържваме равномерно от всички страни до златистокафяв цвят в предварително загрят тиган с част от маслото. Когато месото е готово добавяме лука, поръсваме равномерно с капките лимонов сок и добавяме останалото масло и магданоз. Накрая разбъркваме добре.
Начин на издаване
Сервираме в затоплена чиния.
Гарнираме с пуканата чушка и поръсваме с шарена сол.
Време за издаване: 17 мин